Om mig

Barbara Ilskov

Musik har altid været en stor del af mit liv. Fra jeg var lille begyndte jeg at spille musik og synge og har altid været nysgerrig efter at lære at spille på mange instrumenter og elsket at spille musik sammen med andre. Jeg var lykkelig, da jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge den interesse som musikterapeut, hvor det er en fordel at kunne spille på en masse forskellige instrumenter.

Jeg har udover min uddannelse som musikterapeut ved Aalborg Universitet taget efteruddannelsen ”Nye veje i musikundervisning af børn (0-10 år) på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole”, som har klædt mig på til at undervise babyer og børn i musik.

Mit hovedinstrument er klaver, men jeg bruger også guitar og sang meget og inddrager flere andre instrumenter i mit arbejde.

Jeg har i en årrække arbejdet som musikterapeut først på Hospice Sydvestjylland i Esbjerg og dernæst Hospice Sydfyn i Svendborg. Ved siden af mit arbejde på hospice har jeg arbejdet med mange andre målgrupper:

  • Babyer og småbørn (0-6 år)
  • Børn, unge og voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser
  • Psykisk sårbare unge og voksne
  • Ældre på dagcenter eller plejecenter – bl.a. demensramte
  • Alvorligt syge og døende på hospice

Udover at arbejde som musikterapeut formidler jeg mit arbejde gennem kurser for bl.a. plejehjemspersonale og frivillige musikere og afholder musikalske foredrag for forskellige interesserede målgrupper.

Klik her for at læse om mine forskellige arbejdsområder