Velkommen

Mit navn er Barbara Ilskov, og jeg er uddannet kandidat i musikterapi fra Aalborg Universitet og har taget efteruddannelse i musikpædagogik ved Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole. Jeg bor på Fyn i en lille by sydvest for Odense med min mand og vores tre sønner.

Jeg er heldig, for mit arbejde er fyldt med min yndlingscocktail: Musik og Mennesker. Musik har altid haft en stor betydning for mig, har været ledsager til de største oplevelser i mit liv og har akkompagneret både de svære, de smukke og de glædesfyldte stunder i mit liv. Musik ER liv. Og jeg har en drøm om, at den levende, spontane og legende musik skal være en naturlig del af tilværelsen for så mange som muligt.

Jeg glædes ved at lære nye mennesker at kende og beriges af mangfoldighed. Jeg ser det som et privilegium at have mulighed for med min uddannelse og med musikken i fokus, at arbejde med mennesker i alle livets faser – fra nyfødt til døende.

Her på min hjemmeside kan du læse om nogle af de ting, som jeg beskæftiger mig med. Er du interesseret er du naturligvis velkommen til at henvende dig til mig.